
Ο Αγγελος Στάγκος τοποθετήθηκε στην προεδρία της ΕΡΤ
Εγκρίθηκε την Τρίτη από την επιτροπή ακροάσεων της Βουλής -με οκτώ ψήφους υπέρ, πέντε κατά και δύο λευκά- η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Αγγελου Στάγκου ως προέδρου της ΕΡΤ ΑΕ.
31
Εγκρίθηκε την Τρίτη από την επιτροπή ακροάσεων της Βουλής -με οκτώ ψήφους υπέρ, πέντε κατά και δύο λευκά- η τοποθέτηση του δημοσιογράφου Αγγελου Στάγκου ως προέδρου της ΕΡΤ ΑΕ.
Ο κ. Στάγκος υποστήριξε ότι στόχος του είναι η βελτίωση της ΕΡΤ, «έτσι ώστε να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τηλεοπτικού τοπίου τόσο στον τομέα της ενημέρωσης όσο και στον τομέα της ψυχαγωγίας».
Ανέφερε επίσης ότι στόχος είναι η ΕΡΤ «να μην λειτουργήσει ως κυβερνητική παραφυάδα, αλλά να γίνει ένα άλμα που θα βασίζεται στην αξιοπιστία» και να αντιμετωπιστούν με τρόπο αντικειμενικό και ισότιμο οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας.
Σε σχετική ερώτηση βουλευτών της ΝΔ, ο κ. Στάγκος είπε ότι ποτέ δεν είχε κάποια εξάρτηση ή σχέση με το Δημόσιο και ότι μέσα από τη δημοσιογραφική του δράση άσκησε κριτική τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι είναι μέσα στις δυνατότητές του η διοίκηση της ΕΡΤ «με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, τις αρχές της δικαιοσύνης και την αποτελεσματικότητα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγκτσί θα συναντήσει τον Πούτιν στη Μόσχα τη Δευτέρα – Η Ρωσία επιβεβαιώνει την επίσκεψη
- Το πιο καλό νέο είναι ο… Τζόουνς
- Αγορά εργασίας: CEOs… από απελπισία – Πώς η AI γκρεμίζει την παραδοσιακή ιδέα της καριέρας
- Ελλάδα – Ουγγαρία 13-12: Πετυχημένη πρόβα για την Εθνική πριν τα προκριματικά του World Cup (vids)
- Αυτοψία στο δωμάτιο που βρισκόταν η Μυρτώ – Κρίσιμα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.
- Αντιπολεμική συναυλία για τη Γάζα: Κατάμεστα τα Προπύλαια – Ετοιμάζεται νέα ελληνική αποστολή του Global Sumud Flotilla


