Στην Αιτωλοακαρνανία περιοδεύει ο Κώστας Καραμανλής
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία, επισκέφθηκε το Σάββατο τα έργα παράκαμψης του Αγρινίου στο Κεφαλόβρυσο. Από εκεί κατήγγειλε τους αργούς ρυθμούς και τις καθυστερήσεις στα δημόσια έργα.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία, επισκέφθηκε το Σάββατο τα έργα παράκαμψης του Αγρινίου στο Κεφαλόβρυσο. Από εκεί κατήγγειλε τους αργούς ρυθμούς και τις καθυστερήσεις στα δημόσια έργα.
Συγκεκριμένα, ο Κ.Καραμανλής δήλωσε: «Επισκεφθήκαμε το έργο της παράκαμψης του Αγρινίου εδώ στο Κεφαλόβρυσο. Και αυτό το έργο, δυστυχώς, κινείται με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς, με τεράστιες καθυστερήσεις σε σχέση με τις επίσημες δεσμεύσεις της Κυβέρνησης. Και μάλιστα χωρίς να έχουν ληφθεί υπ όψιν οι ευαισθησίες και οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.
»Η παράκαμψη του Αγρινίου αποτελεί τμήμα του δυτικού οδικού άξονα, της περίφημης Ιόνιας Οδού. Δυστυχώς, αυτό το έργο στρατηγικής σημασίας για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, παραμένει ακόμα στα χαρτιά. Και είναι απαράδεκτο, είναι εμπαιγμός για τους πολίτες αυτής της χώρας τέτοια έργα πνοής που μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα της ελληνικής περιφέρειας να καρκινοβατούν. Δυστυχώς, η ίδια διαπίστωση γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Και στην Ιόνια Οδό, και στην Εγνατία, και στην ΠΑΘΕ, και στο Νότιο Αξονα της Κρήτης.
»Είναι φανερό ότι με τέτοιους ρυθμούς, με τέτοια νοοτροπία, με τέτοιες αντιλήψεις, με τέτοια αναποτελεσματικότητα δεν μπορούμε να υποδεχτούμε τη νέα εποχή. Οι Έλληνες πολίτες ζητούν, επιτέλους, σεβασμό. Απαιτούν τα αυτονόητα, όπως και όλοι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες».