
Αντίθετο με το να δοθούν άδειες σε δέκα τηλεοπτικούς σταθμούς το ΕΣΡ
Χωρίς άδεια να παραμείνουν οι δέκα υποψήφιοι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας, εισηγείται το ΕΣΡ. Εν τω μεταξύ, το ΕΣΡ θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη για το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων σε Mega και Ant1 για τα τηλεπαιχνίδια Big Brother και Bar.
35
Χωρίς άδεια θα παραμείνουν οι δέκα υποψήφιοι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας, εισηγείται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Πρόκειται για τους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, Αnt1, STAR, ALPHA, ALTER, TEMPO, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, 902, ΤΗΛΕΑΣΤΥ και SEVEN.
Οι άδειες δεν παραχωρήθηκαν επειδή από τον έλεγχο του πόθεν έσχες και της οικονομικής αυτοτέλειας των σταθμών διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.
Εν τω μεταξύ, το ΕΣΡ ανέβαλε για την ερχόμενη Τρίτη τη συζήτηση για το ενδεχόμενο επιβολής κυρώσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega και Ant1 για τα τηλεπαιχνίδια Big Brother και Bar.
Να σημειωθεί ότι έξω από το κτίριο του ΕΣΡ είχαν συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό Tempo διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του σταθμού να καταργήσει τιε ειδήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λονδίνο: Πώς ο πόλεμος στο Ιράν «παγώνει» τα πολυτελή ξενοδοχεία και τη ζήτηση από τη Μέση Ανατολή
- LIVE: Μίλαν – Γιουβέντους
- Μπορεί το Μουντιάλ 2026 να βάλει τέλος στον πόλεμο των Μπέκαμ; – «Κοινή λατρεία»
- Μεγάλο ρεκόρ από τον Ντιμάρκο
- Epic Fury: Πύραυλοι 36 δισ. δολ. που προορίζονταν για Κίνα «χωνεύτηκαν» από τα βουνά του Ιράν
- Αυτές οι ομάδες θα καταφέρνουν να προκριθούν στο Final Four της Αθήνας σύμφωνα με τον Βεζένκοφ (vid)


