35

Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κ.Καραμανλή, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Παξινός.


Ο κ. Καραμανλής ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο του ΔΣΑ καλή θητεία. Από την πλευρά του ο κ. Παξινός δήλωσε ότι η επίσκεψή του ήταν εθιμοτυπική και σκοπό είχε να αναδείξει τα προβλήματα των δικηγόρων, οι οποίοι προασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και σε αυτή την κατεύθυνση θα προχωρήσουν.


Ο πρόεδρος του ΔΣΑ ρωτήθηκε για την απόφαση του προέδρου του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, Β.Λαμπρίδη, να σταματήσει τη μετάδοση των δύο τηλεοπτικών εκπομπών Big Brother και Bar. Ο κ. Παξινός σχολίασε σε ότι ο πρόεδρος του ΕΣΡ ενήργησε στο πλαίσιο των καθηκόντων του νομίμως, αλλά το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει αν θα εγκρίνει τις ενέργειές του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ