Βουλευτικές εκλογές πριν από τις δημοτικές «βλέπει» ο Δ.Τσοβόλας
Δεν αποκλείει βουλευτικές εκλογές πριν τις δημοτικές ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας. Μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στα Ιωάννινα ο κ. Τσοβόλας δήλωσε οτι από τον επόμενο μήνα «έρχονται θύελλες» για την πολιτική ζωή της χώρας.
Δεν αποκλείει βουλευτικές εκλογές πριν τις δημοτικές ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας. Μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στα Ιωάννινα ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ δήλωσε οτι από τον επόμενο μήνα «έρχονται θύελλες» για την πολιτική ζωή της χώρας.
Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τον κ. Τσοβόλα, η παραπομπή επιχειρηματιών στη δικαιοσύνη θα προκαλέσει τεράστιο πολιτικό πρόβλημα και κραδασμούς. Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ προέβλεψε μάλιστα πολιτικές αναταράξεις και στα εξωτερικά θέματα της χώρας, αλλά και την οικονομία.
Σε ό,τι έχει σχέση με το ασφαλιστικό, ο κ. Τσοβόλας υπογράμμισε οτι ο διάλογος αποτελεί μεθόδευση από την κυβέρνηση για την αφαίρεση δικαιωμάτων των εργαζομένων, κάτι για το οποίο το κόμμα του είναι αντίθετο.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ χαρακτήρισε την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική «ανερμάτιστη και αδιέξοδη», η οποία όπως είπε οδηγεί σε χρεοκοπία και τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία χάνουν το χρόνο πάνω από 300 δισ. δραχμές.
Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ αναφερόμενος, τέλος, στη διαπλοκή κατηγόρησε σαν υπεύθυνες για αυτή τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ επισημαίνοντας οτι τις πολιτικές τους τελικά πληρώνει η Ελλάδα.