Χωρίς ενημέρωση την Τετάρτη λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον Τύπο και τα ΜΜΕ
Αθήνα: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας έχει κηρύξει για την Τετάρτη 6 Μαρτίου, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το πρωί της Πέμπτης, το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Κύρια αιτήματα της απεργίας είναι η προστασία των εργασιακών σχέσεων, η υπογραφή ικανοποιητικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και η εφαρμογή των υπαρκτών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και των νόμων.
Αθήνα: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας έχει κηρύξει για την Τετάρτη 6 Μαρτίου, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το πρωί της Πέμπτης, το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεως Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Κύρια αιτήματα της απεργίας είναι η προστασία των εργασιακών σχέσεων, η υπογραφή ικανοποιητικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και η εφαρμογή των υπαρκτών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και των νόμων.
Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ καλεί τους εργοδότες στο χώρο της ενημέρωσης “να αναθεωρήσουν τις μέχρι σήμερα προτάσεις τους που δεν αποτελούν βάση διαλόγου” και δηλώνει ότι “η απεργία της 6ης Μαρτίου είναι προειδοποιητική”.
Συμμετέχοντας στην απεργία, οι δημοσιογράφοι του health.in.gr δεν θα προσφέρουν ενημέρωση στο κοινό από τις 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι την ίδια ώρα της επόμενης ημέρας.
Εξαιτίας της απεργίας, την Πέμπτη 7/3, δεν θα κυκλοφορήσουν εφημερίδες.
health.in.gr
- Fuel Prices Drop Until the End of August For Both Gas And Diesel
- Τριάντα ευρώ ο ένας – Πώς οι αναπτήρες έγιναν εργαλείο επιβίωσης στη Γάζα
- Συνταγή: Matilda cake
- Αλ Χαμιντίγια: Κρητικοί και η διάλεκτός τους, επιβιώνουν στη Συρία 130 χρόνια μετά την μετανάστευσή τους
- Δεν είναι μόνο η γεύση: Οκτώ λόγοι για να το βάλουμε στο πιάτο μας
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442