Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας συνάντησης με τον Ντενκτάς, δήλωσε ο Γλαύκος Κληρίδης
Από τις εξελίξεις θα εξαρτηθεί εάν θα υπάρξει νέα συνάντηση με τον Ντενκτάς, δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Κύπρου, Γλαύκος Κληρίδης. Προηγήθηκαν δημοσιεύματα που φέρουν τον Τουρκοκύπριο ηγέτη να προτείνει κατ ιδίαν συνάντηση.
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα κατ ιδίαν συνάντηση με τον Ραούφ Ντενκτάς ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκος Κληρίδης. Προηγήθηκαν σχετικά δημοσιεύματα που φέρουν τον Τουρκοκύπριο ηγέτη να προτείνει κατ ιδίαν συνάντηση.
Κληθείς να σχολιάσει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο Κύπριος πρόεδρος αρκέστηκε να δηλώσει ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις. Ο κ. Κληρίδης συμμετείχε στην τελετή παρασημοφόρησης του πρώην προέδρου, Σπύρου Κυπριανού, από την Εκκλησία της Κύπρου.