
Ο Παντελής Καμάς και επισήμως νέος γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Νέος Γραμματέας εξελέγη την Κυριακή ομοφώνως από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Παντελής Καμάς, προσκείμενος και αυτός, στον Ακη Τσοχατζόπουλο. Εξελέγησαν επίσης τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας.
25
Νέος γραμματέας εξελέγη την Κυριακή από το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο Παντελής Καμάς. Συνεχίστηκε έτσι η παράδοση που θέλει τους γραμματείς της Νεολαίας να πρόσκεινται στον Ακη Τσοχατζόπουλο.
Η παραδόση αυτή άρχισε με την Τόνια Αντωνίου, συνεχίστηκε με τον Νίκο Μαδεμλή και τον Θάνο Μωραίτη και τώρα με το νέο γραμματέα.
Το Κεντρικό Συμβούλιο που εξελέγη από το πρόσφατο Συνέδριο της νεολαίας εξέλεξε και τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας, την οποία αποτελούν οι: Βασίλης Κίτσιος, Στέλιος Τσιλίκης, Δημήτρης Σακελάρης, Κώστας Ζώγας, Ηλίας Αντωνίου, Ακης Βαγιάκος, Χρήστος Δρούζας, Σάκης Ρέτσης, Σάκης Τούπαλας, Θάνος Χουντάλας και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πυροβολισμοί και χάος στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ποιος είναι ο δράστης [εικόνες και βίντεο]
- Εκδήλωση μνήμης παρουσία Ζελένσκι για τα 40χρονα του Τσερνόμπιλ στην Ουκρανία
- Σε ποια χώρα στη Μέση Ανατολή σκέφτονται να διώξουν τις αμερικανικές βάσεις;
- Η μια αλλαγή που πάει τα squats σε άλλο επίπεδο
- Τρεις κάλπες στη σημερινή Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ
- Τραμπ: Απίθανο να συνδέονται οι πυροβολισμοί με τον πόλεμο στο Ιράν – Στο Πακιστάν μεταβαίνουν Iρανοί διαπραγματευτές

