Απαγχονισμένος βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ένας ακόμη κρατούμενος
Απαγχονισμένος μέσα στην τουαλέτα του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε την Τρίτη ο Ελληνοπόντιος Τζώρτζ Ζαχάροφ, 31 ετών, ο οποίος ηταν υπόδικος για διακεκριμένες κλοπές στην Κρήτη. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Απαγχονισμένος μέσα στην τουαλέτα του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε την Τρίτη ο Ελληνοπόντιος Τζώρτζ Ζαχάροφ, 31 ετών, ο οποίος ήταν υπόδικος για διακεκριμένες κλοπές στην Κρήτη. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Ο Ζαχάροφ -που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έπασχε από ψυχικές διαταραχές με τάσεις αυτοκτονίας- βρέθηκε από υπάλληλο του νοσοκομείου νεκρός μέσα στην τουαλέτα του θαλάμου 38 του α ορόφου του ψυχιατρείου και καθε προσπάθεια επαναφοράς του στην ζωή ήταν μάταιη.
Ο αυτόχειρας είχε βάλει τέρμα στην ζωή του χρησιμοποιώντας έναν αυτοσχέδιο βρόχο από κουβέρτα, την άκρη του οποίου είχε δέσει πάνω στο τσιμεντένιο στηθαίο της τουαλέτας. Είχε εισαχθεί στο ψυχιατρείο στις 2 Ιανουαρίου 2002.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).