Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Τρεις νεκροί σε καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στην κεντρική Ιταλία

Τρεις νεκροί σε καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στην κεντρική Ιταλία

Τρείς άνθρωποι -μεταξύ και αυτών ένας Έλληνας- σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν σε καραμπόλα τουλάχιστον 100 αυτοκινήτων. Το αυτοκινητικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην κεντρικη Ιταλία, κοντά στο Ρίμινι.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

31

Τρείς άνθρωποι -μεταξύ και αυτών ένας Έλληνας- σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν σε καραμπόλα τουλάχιστον 100 αυτοκινήτων. Το αυτοκινητικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην κεντρικη Ιταλία, κοντά στο Ρίμινι.


Τα τρία θύματα απανθρακώθηκαν, σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές. Η καραμπόλα έγινε στον αυτοκινητόδρομο Α14, με αποτέλεσμα να κλείσει η κατεύθυνση προς νότο από το Ρίμινι ως την Φαένζα. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα είναι και δύο ελληνικά πούλμαν· νεκρός φέρεται να είναι ο συνοδηγός του ενός.


Το πούλμαν του πρακτορείου New Line που από την Πάντοβα επέστρεφε στην Αθήνα και στο οποίο επέβαιναν 13 επιβάτες, συγκρούστηκε με ΙΧ που κινείτο μπροστά του. Κατά τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο συνοδηγός Δημήτρης Τσάτσος και τραυματίστηκαν εννέα άτομα. Στο δεύτερο ελληνικό πούλμαν προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και οι επιβάτες του μεταφέρθηκαν στην Ανκόνα με άλλο μέσο.


Οι τραυματίες Κωνσταντίνα Αρμάου, Κων. Αποστολίδης, Σοφία Καμένου, Ι. Κοκινίδης, Δ. Πετρούλια και Κωνσταντίνα Τσάκωνα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Ριτσιόνε. Στο νοσοκομείο της Τσεζένα μεταφέρθηκαν ο Πέτρος Πακόγλου, ο Γ. Λυράκης και η Βίρνα Βαλβή. Οι δύο τελευταίοι τραυματίες βγήκαν από το νοσοκομείο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


Ελικόπτερα και ασθενοφόρα μετέφεραν τους άλλους τραυματίες σε νοσοκομεία της περιοχής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα προκλήθηκε όταν φορτηγό άδειασε στο δρόμο το φορτίο πολυστυρενίου που μετέφερε.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2026
Cookies