
Με πτώση 0,64%, στις 2.511,18 μονάδες, έκλεισε τη Δευτέρα το ΧΑΑ
Με τις Τηλεπικοινωνίες να χάνουν την αρχική «ορμή» τους, οι Τράπεζες δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τις πιέσεις που δεχόταν το ΧΑΑ από άλλους κλάδους, με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης τιμών να κλείσει τη Δευτέρα με απώλειες 0,64%.
28
Με τις Τηλεπικοινωνίες να χάνουν την αρχική «ορμή» τους, οι Τράπεζες δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τις πιέσεις που δεχόταν το ΧΑΑ από άλλους κλάδους, με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης τιμών να κλείσει τη Δευτέρα με απώλειες 0,64%, στις 2.511,18 μονάδες.
Η αξία των συναλλαγών, η οποία έφτασε μόλις τα 67,6 εκατ. ευρώ, ανέκοψε και τις εντολές πωλήσεων, καθώς έδειξε την ανυπαρξία επενδυτικού ενδιαφέροντος, παρά την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών για την επιχειρηματικότητα.
Στους επιμέρους κλάδους, μόνο η Πληροφορική και τα Τρόφιμα-Ποτά έκλεισαν στο θετικό πρόσημο (0,2% και 0,18% αντίστοιχα) ενώ, αντίθετα, τις μεγαλύτερες απώλειες είχαν οι Κατασκευαστικές, το Λιανικό Εμπόριο, οι Συμμετοχές και οι Τηλεπικοινωνίες, με ποσοστά άνω του 1%. Για άλλη μία ημέρα, ο ΟΤΕ είχε σημαντικό όγκο συναλλαγών που έφτασε τα 630.214 τεμάχια.
Οι κύριοι δείκτες της υψηλής, μέσης και μικρής κεφαλαιοποίησης έκλεισαν με πτώση 0,46%, 0,83% και 0,78% αντίστοιχα.
Από τους 362 τίτλους που κινήθηκαν, οι 225 κατέγραψαν απώλειες και οι 81 κέρδη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε 19χρονο στην Πυλαία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
- Ομόφωνα αθώος ο Νίκος Ρωμανός – Τι αποφάσισε το δικαστήριο για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους
- Λάρισα: Νεκρές εντοπίστηκαν μάνα και κόρη σε διαμέρισμα
- JH Prynne: Πέθανε «ένας άνθρωπος σπάνιος και απολύτως πρωτότυπος – όπως ακριβώς και η ποίησή του»
- Ένα fake video και οι δύο λόγοι που κρατάνε Τουρκία και Ισραήλ στα σχοινιά
- Άγιος Δημήτριος: Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας του 27χρονου


