Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Αρχισαν οι κοινές επιχειρήσεις ΗΠΑ-Φιλιππίνων κατά των ισλαμιστών ανταρτών
Αρχισαν την Πέμπτη οι κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις δυνάμεων των ΗΠΑ και των Φιλιππίνων κατά της οργάνωσης των ισλαμιστών ανταρτών Αμπού Σαγιάφ. Οι επιχειρήσεις αναμένεται να διαρκέσουν περίπου έξι μήνες.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεκίνησαν την Πέμπτη κοινή στρατιωτική επιχείρηση με τις δυνάμεις των Φιλιππίνων εναντίον οργάνωσης μουσουλμάνων ανταρτών, στο πλαίσιο της διεθνούς αντιτρομοκρατικής εκστρατείας.
Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των Φιλιππίνων, στρατηγός Ντιομέντιο Βιλανουέβα, κήρυξε την έναρξη της επιχείρησης, διάρκειας έξι μηνών, εναντίον της οργάνωσης Αμπού Σαγιάφ η οποία έγινε γνωστή από τις απαγωγές Φιλιππινέζων και αλλοδαπών τουριστών και κατηγορείται για δεσμούς με το τρομοκρατικό δίκτυο του Οσάμα μπιν Λάντεν.
Στην επιχείρηση θα συμμετάσχουν περίπου 600 Αμερικανοί στρατιώτες.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!