
Προκαταρκτική εξέταση για το ακατάλληλο κρέας διέταξε η Εισαγγελία
Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης του ζητήματος της κατάσχεσης κρεάτων με τοξικές ουσίες έδωσε την Πέμπτη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτήρης Μπάγιας, ώστε να διευκρινιστεί εάν έγιναν οι προβλεπόμενοι έλεγχοι.
29
Προκαταρκτική εξέταση για να διαφωτιστεί το ζήτημα με την κατάσχεση κρεάτων με τοξικές ουσίες διέταξε την Πέμπτη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτήρης Μπάγιας. Με την έρευνα θα διευκρινιστεί εάν έγιναν οι προβλεπόμενοι έλεγχοι, καθώς και πόσες ποσότητες ακατάλληλων προϊόντων έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα.
Ο ίδιος ο εισαγγελέας θα εποπτεύσει την έρευνα, την οποία θα διεξάγει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου για την ύπαρξη τοξικών ουσιών σε ποσότητες ζωϊκών προϊόντων.
Ήδη περίπου τριάντα τόνοι ακατάλληλου βοδινού κρέατος κατασχέθηκαν την Τετάρτη από εννέα χονδρεμπόρους στην κρεαταγορά του Ρέντη και θα καταστραφούν. Ο έλεγχος στα ψυγεία τους είχε διενεργηθεί με εντολή της νομάρχη, Μαίρης Σορώτου-Τσανάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οδηγός ταξί απείλησε 17χρονους που αρνήθηκαν να πληρώσουν διπλάσιο κόμιστρο
- Φωτιές: Συνολικά 20 συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια τις πρώτες πέντε ημέρες του Ιουλίου
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
- Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα ανοίξουν τα καταστήματα
- ESA: Η Μεσόγειος βάφτηκε… «κόκκινη» – Τα θαλάσσια κύματα «καύσωνα»
- Η βαθμολογία και οι αντίπαλοι της Εθνικής στο όμιλο που θα κρίνει την πρόκριση στο Παγκόσμιο


