
Το ΠΑΣΟΚ δεν θα επιστρέψει στην εσωστρέφεια, τόνισε ο Σκανδαλίδης
Συνάντηση με τον Κ.Σημίτη είχε την Τρίτη ο Κ.Σκανδαλίδης. Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ζήσει ξανά μέρες Ιουνίου» και αναφερόμενος στο αγροτικό επισήμανε ότι η κυβέρνηση διασφάλισε τα εισοδήματα των αγροτών.
35
«Το ΠΑΣΟΚ δεν ζει και δεν πρόκειται να ζήσει ξανά μέρες Ιουνίου» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Κώστας Σκανδαλίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι το κυβερνών κόμμα δεν θα επιστρέψει στην εσωστρέφεια. Ο κ. Σκανδαλίδης συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, και μετά το τέλος της συνάντησης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και το αγροτικό.
«Βλέπουμε σήμερα πώς για ασήμαντη αφορμή εμφανίζεται μία εικόνα που δεν μας ταιριάζει. Έχουμε όλοι μας καθήκον να εγκαταλείψουμε ύστερες σκέψεις και προσωπικές αναζητήσεις, και να σταθούμε στα προβλήματα του λαού» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ΠΑΣΟΚ.
Μιλώντας για τις κινητοποιήσεις των αγροτών ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε ότι η κυβέρνηση διασφάλισε τα εισοδήματα των βαμβακοπαραγωγών αλλά και όλων των αγροτών της χώρας. Ωστόσο, προσέθεσε, ότι «τα όποια προβλήματα δεν λύνονται με εκβιασμούς, αλλά με αυτοσυγκράτηση, με υπευθυνότητα και με διάλογο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Ωραιόκαστρο: Νέο μήνυμα από το 112 – «Αν βρίσκεστε στην Ανθούπολη, απομακρυνθείτε προς το γήπεδο της Λητής»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος – Επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην πρόκληση της πυρκαγιάς
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Δύο πυροσβέστες με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα – Μεταφέρθηκαν στο «424»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Κρίσιμη η κατάσταση στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών
- Ο «κόφτης» της Κομισιόν στην κρατική ενίσχυση στις αερομεταφορές πλήττει την Κύπρο – Οι εισηγήσεις της Λευκωσίας

