Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Οι διμερείς σχέσεις κυριάρχησαν στη συνάντηση του Καραμανλή με τον Αλβανό πρωθυπουργό
Για τις διμερείς σχέσεις, την επιχειρηματική δραστηριότητα των Ελλήνων στην Αλβανία, τη συνεργασία για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια, συζήτησαν ο πρόεδρος της ΝΔ και ο Αλβανός πρωθυπουργός.
Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, συναντήθηκε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, την επιχειρηματική δραστηριότητα των Ελλήνων στην Αλβανία, τη συνεργασία για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και τη σταθερότητα στην περιοχή των Βαλκανίων.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Καραμανλής χαρακτήρισε τη συζήτηση με τον κ. Μέτα χρήσιμη και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα επισκεφθεί τα Τίρανα, ύστερα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Αλβανός πρωθυπουργός.
Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ακόμα ότι επισήμανε στον κ. Μέτα το θέμα της ελληνικής μειονότητας και την ευαισθησία της Ελλάδας στο ζήτημα αυτό. Όπως τόνισε ο κ. Καραμανλής οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών προϋποθέτουν ικανοποιητικές συνθήκες διαβίωσης και σεβασμό των δικαιωμάτων των ελληνοορθοδόξων στην Αλβανία.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου