29

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ εκλήθη την Παρασκευή ο βουλευτής του κόμματος, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, για να διευκρινίσει το θέμα που προέκυψε όταν προβλήθηκε στην τηλεόραση βίντεο που τον απεικονίζει σε μαγαζί με παράνομα ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια.


Το βίντεο προβλήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Ζούγκλα, στη συχνότητα του Alpha· στην οθόνη διακρίνεται ο βουλευτής -πρόεδρος επιτροπής της Βουλής που ερευνά το θέμα- να συμμετέχει σε παράνομα τυχερά παιχνίδια («φρουτάκια»).


Ο ίδιος ο βουλευτής εξέδωσε δήλωση, με την οποία επιτίθεται στον δημοσιογράφο πως τον εξαπάτησε, ενώ αναφέρει πως το βίντεο περιέχει «φραστικά ατελείς και τεχνικά κατασκευασμένες διατυπώσεις μου».


Ερωτηθείς σχετικώς, ο Χρήστος Πρωτόπαπας είπε ότι «απευθύνεστε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος έχει χρέος να ενημερώνει για θέματα που σχετίζονται με την πορεία του κυβερνητικού έργου. Το ιδιαίτερα λυπηρό αυτό θέμα δεν σχετίζεται με την πορεία του κυβερνητικού έργου και θα μου επιτρέψετε να μην τοποθετηθώ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ