Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Ένα μήνα σε κλινική του Βουκουρεστίου ενδέχεται να περάσει ο Πάσσαρης

Ένα μήνα σε κλινική του Βουκουρεστίου ενδέχεται να περάσει ο Πάσσαρης

Ο Κώστας Πάσσαρης ενδέχεται να μείνει ένα μήνα στην κλινική των φυλακών Τζιλάβα στο Βουκουρέστι γιατί οι γιατροί που τον παρακολουθούν θέλουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους για να παρατηρήσουν τη συμπεριφορά του.

28

Ο Κώστας Πάσσαρης ενδέχεται να μείνει ένα μήνα στην κλινική των φυλακών Τζιλάβα στο Βουκουρέστι γιατί οι γιατροί που τον παρακολουθούν θέλουν περισσότερο χρόνο στη διάθεση τους για να παρατηρήσουν τη συμπεριφορά του, ανέφεραν πηγές από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βουκουρεστίου.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην κλινική, ο Πάσσαρης θα παρακολουθείται από γιατρούς και θα σχηματιστεί ιατρικός φάκελος γι αυτόν. Τα πορίσματα των γιατρών θα εξεταστούν από το Εθνικό Ινστιτούτο Ιατρικής «Μίνα Μινοβλίτσι» στο Βουκουρέστι. Οι γιατροί προσπαθούν να καταλάβουν εάν ο Πάσσαρης είχε διαύγεια πνεύματος όταν αναμείχθηκε τον Νοέμβριο του 2001 στην δολοφονία δύο άτομων στο ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο Βουκουρέστι.


Δικαστικές πηγές ανέφεραν ότι η έρευνα για την διπλή δολοφονία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν οι γιατροί δεν δώσουν το πόρισμα τους και ίσως οι εισαγγελικές αρχές ζητήσουν από τους γιατρούς να συντομεύσουν την γνωμάτευση τους, λαμβάνοντας υπόψη την σοβαρότητα της κατάστασης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies