
Δεν αλλάζει το ωράριο συναλλαγών του Χρηματιστηρίου
Η επενδυτική απραξία που επικρατεί στη χρηματιστηριακή αγορά τους τελευταίους μήνες οδήγησε το διοικητικό συμβούλιο του χρηματιστηρίου να αποφασίσει τη διατήρηση του ισχύοντος ωραρίου λειτουργίας των συναλλαγών στη Σοφοκλέους.
27
Τη διατήρηση του ισχύοντος ωραρίου λειτουργίας του ΧΑΑ αποφάσισε την Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, καθώς η επενδυτική απραξία συνεχίζει να επικρατεί στη χρηματιστηριακή αγορά.
Έτσι, η προηγούμενη απόφαση, που ήθελε το ωράριο λειτουργίας απο την 1η Φεβρουαρίου να επιμηκύνεται μέχρι τις 17:15, δεν θα υλοποιηθεί και η κανονική συνεδρίαση θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή από τις 11:00 έως τις 16:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- O Ολυμπιακός περιμένει στα play off τη Μονακό ή την Μπαρτσελόνα: Τι έκαναν στη regular season οι Ερυθρόλευκοι… (vids)
- Ο Νετανιάχου πάσχει από καρκίνο του προστάτη και υποβλήθηκε σε ακτινοθεραπεία – Δύο μήνες μετά η ανακοίνωση
- Κικίλιας: Δίνουμε 57 εκατομμύρια ευρώ για συγκράτηση των τιμών των εισιτηρίων
- Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Γιώργος Μαργώνης live στο Delphi Economic Forum XI
- Σχέδιο Ανάν: H Ελλάδα δεν δοξάζεται μόνο με θυσίες και ολοκαυτώματα
- Ντόρσεϊ και Ναν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής Euroleague
