
Ανοδικές τάσεις στη Σοφοκλέους την Τετάρτη
Με μικρή άνοδο άρχισε η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών την Τετάρτη, αλλά το συναλλακτικό ενδιαφέρον είναι μικρό και ο τζίρος εξαιρετικά περιορισμένος, ενώ απουσιάζαν και τα πακέτα.
28
Με μικρή άνοδο της τάξεως του 0,10% άρχισε η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών την Τετάρτη, με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης τιμών να διαμνορφώνεται στις 11:15 π.μ. στις 2.524,20 μονάδες. Την ίδια ώρα, το συναλλακτικό ενδιαφέρον ήταν πολύ μικρό και η αξία των συναλλαγών δεν ξεπερνούσε τα 2,7 εκατ. ευρώ.
Οι Ασφάλειες, οι Βιομηχανίες, τα Μη Μεταλλικά Ορυκτά-Τσιμέντα και οι Τηλεπικοινωνίες ήταν οι μόνοι από τους επιμέρους κλάδους που υποχωρούσαν. Οι κύριοι δείκτες της υψηλής, μέσης και μικρής κεφαλαιοποίησης είχαν όλοι άνοδο της τάξεως του 0,08%, 0,18% και 0,17% αντιστοίχως. Από τους 199 που κινούνταν, μόνο οι 48 υποχωρούσαν και 107 κέρδιζαν έδαφος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βραζιλία: Η κυβέρνηση δεν θα «κάτσει να κλάψει», δηλώνει ο Λούλα για τους επιπλέον δασμούς του Τραμπ
- Το Ιράν ανακοίνωσε πως «χτυπήθηκε» δεξαμενόπλοιο στην περιοχή του Ορμούζ
- Αρκούδα στο Νέο Μεξικό παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού – Οι υπεύθυνοι δεν έκοψαν την παροχή έγκαιρα
- «Η Κύπρος είναι τουρκική»: Υποβρύχια πρόκληση των Γκρίζων Λύκων στην επέτειο της εισβολής
- Ιράν: «Οφθαλμός αντί οφθαλμού», απαντά ο Αραγτσί στις απειλές του Τραμπ
- Μεξικό: Κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου – Η 7η μέσα στο 2026
