
Με κακοκαιρία θα υποδεχτούμε το 2002 – Σε επιφυλακή η Τροχαία για την έξοδο
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους, αλλά και χιόνια στα ορεινά, μας ετοιμάζει ο καιρός, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός για να κάνει πιο άνετη την έξοδο από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
37
Με κακοκαιρία θα υποδεχθούμε το νέο έτος, καθώς η ΕΜΥ προβλέπει από τη Δευτέρα βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους, αλλά και χιόνια στα ορεινά. Η Τροχαία βρίσκεται σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο λήψης έκτακτων μέτρων με σκοπό τη διευκόλυνση των οδηγών στα εθνικά οδικά δίκτυα από και προς τα αστικά κέντρα.
Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν πάνω από θαλάσσιες περιοχές, ενώ θα χιονίσει και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Από το απόγευμα της Δευτέρας, τα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα.
Για την Πρωτοχρονιά, στα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με βροχές η χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ από το βράδυ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στις πεδινές ηπειρωτικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Στην υπόλοιπη χώρα, θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πάνω από θαλάσσιες περιοχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά κεντρικά και βόρεια βορειοανατολικοί θα είναι ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις. Στην υπόλοιπη χώρα νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί που σταδιακά θα γίνουν βόρειοι και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.
Εν τω μεταξύ η Τροχαία εξακολουθεί να βρίσκεται σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο λήψης έκτακτων μέτρων διευκόλυνσης των οδηγών στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα από και προς τα αστικά κέντρα λόγω της εορτής της Πρωτοχρονιάς. Σε κομβικά σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι, οι οποίοι θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν προσεκτικά, να μην κάνουν απότομες προσπεράσεις, να μην οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ και να φορούν τις ζώνες ασφαλείας.
Κανονικά εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας προς και από τη νησιωτική Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Η υπόθεση των αγνοούμενων επιστημόνων φτάνει από το ίντερνετ στον Λευκό Οίκο – Θεωρία συνωμοσίας ή αποκάλυψη;
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: O Mιχαηλίδης άνοιξε το σκορ για τον δικέφαλο, ισοφάρισε για τους Κρητικούς ο Φούντας (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 2-1: Στον τελικό οι «πολίτες» με ανατροπή και με γκολ στο 83′ και στο 87′!
- Λίβανος: Στην κόψη του ξυραφιού η εκεχειρία – Χεζμπολάχ και Ισραήλ συνεχίζουν τις επιθέσεις – Θεατής η Βηρυτός
- Stoiximan GBL: Υποβιβάστηκε ο Πανιώνιος – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και η βαθμολογία
- Τα εμβληματικά loafers του Μάικλ Τζάκσον βγαίνουν σε δημοπρασία

