Στρατιωτικά νοσοκομεία επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας
Τα στρατιωτικά νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα επισκέφθηκε την Τρίτη ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Λουκάς Αποστολίδης, σε μία ένδειξη συμπαράστασης προς τους στρατιώτες μας που περνούν αυτές τις ημέρες μακριά απο τις οικογένειές τους.
Τα στρατιωτικά νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα επισκέφθηκε την Τρίτη ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Λουκάς Αποστολίδης, σε μία ένδειξη συμπαράστασης της πολιτείας προς τους συνανθρώπους μας, που αυτές τις ημέρες είναι μακριά απο τις οικογένειές τους.
Σε δηλώσεις του ο κ. Αποστολίδης εξήρε το ρόλο του υγειονομικού σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων στη συνεχή και έμπρακτη προσπάθεια της χώρας μας για ειρήνη, συνεργασία και σταθερότητα στην περιοχή. «Το υγειονομικό σώμα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μέσα απο τις ειρηνευτικές αποστολές, στις οποίες συμμετέχει η χώρα μας» τόνισε ο υφυπουργός Αμυνας.
Απαντώντας σε ερώτηση για τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα το Βήμα, σύμφωνα με την οποία η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 6 περίπου ποσοστιαίες μονάδες και ως καταλληλότερος πρωθυπουργός προηγείται ο Κώστας Σημίτης του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Αποστολίδης παρατήρησε ότι είναι μακριά ο χρόνος των εκλογών. Σχολίασε δε ότι «όταν πάμε στις εκλογές ο λαός ψηφίζει πρωθυπουργό και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του».
Ο κ. Αποστολίδης αντάλλαξε ευχές και δώρα με τους ασθενείς, ένας εκ των οποίων του έδωσε και αυτός ένα δώρο, ένα βιβλίο. Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας ζήτησε να δοθεί διήμερη άδεια στο μουσικό τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων που έψαλε τα κάλαντα κατά την επίσκεψή του στα στρατιωτικά νοσοκομεία και στη συνέχεια επισκέφθηκε τους αξιωματικούς που επαγρυπνούν αυτές τις ημέρες στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.