
Πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στη Γερμανία – Εξι άτομα έχασαν τη ζωή τους
Έξι άτομα πέθαναν και 25 τραυματίστηκαν τη Δευτέρα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας κοντά στο Ιτζεχόε, στη βόρεια Γερμανία. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, από την πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους πέντε άνδρες ηλικίας 52 έως 61 χρόνων και μια 75χρονη γυναίκα.
38
Έξι άτομα πέθαναν και 25 τραυματίστηκαν τη Δευτέρα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οίκο ευγηρίας κοντά στο Ιτζεχόε, στη βόρεια Γερμανία. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, από την πυρκαγιά έχασαν τη ζωή τους πέντε άνδρες ηλικίας 52 έως 61 χρόνων και μια 75χρονη γυναίκα.
Οι τραυματίες νοσηλεύονται με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας της εισπνοής μεγάλων ποσοτήτων καπνού. Δύο μέλη του προσωπικού του οίκου νοσηλεύονται με νευρικό κλονισμό.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το αίτιο της πυρκαγιάς. Όπως δήλωσαν δύο εργαζόμενοι στην αστυνομία «ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη στο ισόγειο του κτιρίου στις 5:25 το πρωί. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα στο κτίριο και πολύ γρήγορα κάλυψε με φλόγες μέχρι και την οροφή».
Οι δύο νοσηλευτές του οίκου ειδοποίησαν την πυροσβεστική και βοήθησαν τους ασθενείς να εγκαταλείψουν το κτίριο, τους οποίους μετέφεραν σε παρακείμενο εστιατόριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Γερμανικό
- Η Σίντνεϊ Σουίνι «έφαγε πόρτα» στην ταινία Ο Διάβολος Φοράει Prada 2
- UEFA Champions League: Η ημιτελική φάση έρχεται στο MEGA
- Στην Ιταλία ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον «Κήπο των Δικαίων» – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μιλάνου
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η συζήτηση για τις άρσεις ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – Αγωνία στο Μαξίμου
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Α1 Γυναικών: Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής ο Αθηναϊκός



