
Νέα περιπέτεια για τους επιβάτες του τρένου που εγκλωβίστηκε στην Αλεξανδρούπολη
Βαγόνια της αμαξοστοιχίας που μετέφερε στη Θεσσαλονίκη τους επιβάτες του τρένου που εγκλωβίστηκε στην Αλεξανδρούπολη εκτροχιάστηκε, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Αιτία του ατυχήματος ήταν το σπάσιμο ενός κλειδιού, λόγω του παγετού.
35
Μια νέα περιπέτεια έζησαν το πρωί της Τετάρτης οι 116 επιβάτες του τρένου που εγκλωβίστηκε, λόγω της κακοκαιρίας, στην Αλεξανδρούπολη. Βαγόνια της αμαξοστοιχίας που τους μετέφερε από την Αλεξανδρούπολη στη Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε στο σταθμό της Νέας Φιλαδέλφειας.
Όπως ανακοινώθηκε από το γενικό διευθυντή εμπορευματικών του ΟΣΕ, Λουδοβίκο Κουρτίδη, οι επιβάτες είναι όλοι καλά και μετεπιβιβάστηκαν σε άλλο τρένο, προκειμένου να τους μεταφέρει στο σταθμό Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον ίδιο αιτία του ατυχήματος ήταν το σπάσιμο ενός κλειδιού, λόγω του παγετού. Η εν λόγω αμαξοστοιχία αποτελείτο από 8 βαγόνια, εκ των οποίων εκτροχιάστηκαν το δεύτερο και τρίτο κατά σειρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ
- Χωρίς τον «αποδιοπομπαίο τράγο» Όρμπαν, ίσως ήρθε η ώρα για την ΕΕ να φτάσει στην ρίζα των προβλημάτων της
- Βαλένθια-Χιρόνα 2-1: Βαθιά ανάσα οι «νυχτερίδες»
- Ο Βασίλης Κικίλιας κρούει κώδωνα κινδύνου για την κρίση στο Ορμουζ και το κόστος της πράσινης μετάβασης στη ναυτιλία
- ΗΠΑ: Η υπόθεση των αγνοούμενων επιστημόνων φτάνει από το ίντερνετ στον Λευκό Οίκο – Θεωρία συνωμοσίας ή αποκάλυψη;
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: O Mιχαηλίδης άνοιξε το σκορ για τον δικέφαλο, ισοφάρισε για τους Κρητικούς ο Φούντας (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 2-1: Στον τελικό οι «πολίτες» με ανατροπή και με γκολ στο 83′ και στο 87′!
