
Απάντηση Ρουσόπουλου σε Λαλιώτη και Πρωτόπαπα
Ευθύνες στην κυβέρνηση για καταστροφές, ανεκπλήρωτα έργα και εξωτερικές απειλές επέρριψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε δηλώσεις του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και του κυβερνητικού εκπροσώπου.
34
Ευθύνες στην κυβέρνηση για καταστροφές, ανεκπλήρωτα έργα και εξωτερικές απειλές επέρριψε την Τρίτη το βράδυ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, απαντώντας σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Χρήστου Πρωτόπαπα, και του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Λαλιώτη.
Ο κ. Ρουσόπουλος έκανε λόγο για «ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού» και για έργα που εξαγγέλλονται χωρίς να υλοποιούνται, ενώ κατέστησε υπεύθυνο για «κακούς χειρισμούς» στο Κτηματολόγιο τον κ. Λαλιώτη, που -όπως είπε- «επί οκτώ χρόνια ως υπουργός ΠΕΧΩΔΕ δεν άρθρωσε ούτε μία λέξη ούτε μία συγγνώμη».
Για το θέμα του ευρωστρατού, επισήμανε ότι 20 χρόνια μετά την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ, ακυρώνεται το μείζον όφελος, το οποίο είχε η χώρα, δηλαδή η εξασφάλισή της από εξωτερικές απειλές.
«Για το τραγικό αυτό σήμερα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, ευθύνεται αποκλειστικά η κυβέρνηση Σημίτη-Λαλιώτη. Αντί να γυρίζουν στο χθες και να το χαλκεύουν κατά το δοκούν, οφείλουν να απολογηθούν για τα όσα αφορούν το παρόν και το μέλλον κάθε Έλληνα πολίτη» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση σε κτίριο υπό κατάληψη – Περισσότερες από 15 προσαγωγές
- Clavicular: Οριστικός αποκλεισμός από το YouTube – Looksmaxxing, σφυριά στο πρόσωπο, στεροειδή, συλλήψεις
- LIVE ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
- Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Βόλο (pics)
- Σχεδιάζετε πεζοπορία στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα πιο «παρθένα» εθνικά πάρκα
- Live η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα σε εκδήλωση του ΚΚΕ στην Καισαριανή
