Απάντηση Ρουσόπουλου σε Λαλιώτη και Πρωτόπαπα
Ευθύνες στην κυβέρνηση για καταστροφές, ανεκπλήρωτα έργα και εξωτερικές απειλές επέρριψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε δηλώσεις του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και του κυβερνητικού εκπροσώπου.
34
Ευθύνες στην κυβέρνηση για καταστροφές, ανεκπλήρωτα έργα και εξωτερικές απειλές επέρριψε την Τρίτη το βράδυ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, απαντώντας σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Χρήστου Πρωτόπαπα, και του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Λαλιώτη.
Ο κ. Ρουσόπουλος έκανε λόγο για «ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού» και για έργα που εξαγγέλλονται χωρίς να υλοποιούνται, ενώ κατέστησε υπεύθυνο για «κακούς χειρισμούς» στο Κτηματολόγιο τον κ. Λαλιώτη, που -όπως είπε- «επί οκτώ χρόνια ως υπουργός ΠΕΧΩΔΕ δεν άρθρωσε ούτε μία λέξη ούτε μία συγγνώμη».
Για το θέμα του ευρωστρατού, επισήμανε ότι 20 χρόνια μετά την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ, ακυρώνεται το μείζον όφελος, το οποίο είχε η χώρα, δηλαδή η εξασφάλισή της από εξωτερικές απειλές.
«Για το τραγικό αυτό σήμερα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, ευθύνεται αποκλειστικά η κυβέρνηση Σημίτη-Λαλιώτη. Αντί να γυρίζουν στο χθες και να το χαλκεύουν κατά το δοκούν, οφείλουν να απολογηθούν για τα όσα αφορούν το παρόν και το μέλλον κάθε Έλληνα πολίτη» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Το DNA στις παλαιολιθικές σπηλαιογραφίες οδηγεί στους πρώτους καλλιτέχνες της ανθρωπότητας
- Πως η συγκατοίκηση επηρεάζει τη σχέση;
- Τραμπ και Κένεντι: Δύο πρόεδροι, η ίδια παγίδα;
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Έρευνα: Μια δύσκολη οικονομική πραγματικότητα – Οι νέοι στην Ελλάδα στους φτωχότερους στην Ευρώπη
- Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ και η σημασία της Τουρκίας στο χάρτη – Τα δώρα που θα φέρει ο Τραμπ στον Ερντογάν
- Θεσσαλονίκη: Στο «στόχαστρο» της Αντιτρομοκρατικής τα άγνωστα μέλη δύο οργανώσεων
- Ο Καναδάς θα συμμετέχει στην Eurovision από το 2027 – Στενοί δεσμοί με την ΕΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442