
Μικρή πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια το πρωί της Τρίτης – Ανοδος στο Τόκιο
Με μικρές μεταβολές άνοιξαν την Τρίτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία όμως δεν δείχνουν τάσεις διατήρησης της χθεσινής θετικής πορείας. Στο Τόκιο, από την άλλη πλευρά, ο Nikkei έκλεισε με κέρδη.
28
Με μικρές μεταβολές άνοιξαν την Τρίτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία όμως δεν δείχνουν τάσεις διατήρησης της χθεσινής θετικής πορείας. Ο δείκτης FTSE του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου διαμορφώνεται στις 5.128,50 μονάδες (-0,15%). Στο Παρίσι, ο CAC 40 σημείωσε πτώση κατά 0,21% στις 4.475,95. Με πτώση άρχισαν οι συναλλαγές και στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, αλλά ο δείκτης DAX «γύρισε λίγο αργότερα στο θετικό πρόσημο· συγκεκριμένα στο +0,16% και στις 5.075,97 μονάδες.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSE Eurotop 100 υποχωρούσε κατά 0,11% και ο DJ Euro Stoxx50 είχε οριακά κέρδη της τάξεως του 0,01%.
Με άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 108,82 μονάδες, σε ποσοστό 1%, και διαμορφώθηκε στις 10.432,17 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο
- Ο Κόλμαν Ντομίνγκο δεν θεωρεί ότι το «Michael» αποκρύπτει την αλήθεια
- Πως το παρελθόν επηρεάζει τις σχέσεις μας
- Ο Μπίλι Πόρτερ έχει να λάβει πρόσκληση για το Met Gala από το 2019
- Ρωσία: Οι ΗΠΑ έχουν απορρίψει το διεθνές δίκαιο, ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντά τους, δηλώνει ο Λαβρόφ
- Μέση Ανατολή: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που είχε φυλακιστεί στο Κουβέιτ επειδή κάλυπε τον πόλεμο

