Μικρή πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια το πρωί της Τρίτης – Ανοδος στο Τόκιο
Με μικρές μεταβολές άνοιξαν την Τρίτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία όμως δεν δείχνουν τάσεις διατήρησης της χθεσινής θετικής πορείας. Στο Τόκιο, από την άλλη πλευρά, ο Nikkei έκλεισε με κέρδη.
Με μικρές μεταβολές άνοιξαν την Τρίτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία όμως δεν δείχνουν τάσεις διατήρησης της χθεσινής θετικής πορείας. Ο δείκτης FTSE του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου διαμορφώνεται στις 5.128,50 μονάδες (-0,15%). Στο Παρίσι, ο CAC 40 σημείωσε πτώση κατά 0,21% στις 4.475,95. Με πτώση άρχισαν οι συναλλαγές και στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, αλλά ο δείκτης DAX «γύρισε λίγο αργότερα στο θετικό πρόσημο· συγκεκριμένα στο +0,16% και στις 5.075,97 μονάδες.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSE Eurotop 100 υποχωρούσε κατά 0,11% και ο DJ Euro Stoxx50 είχε οριακά κέρδη της τάξεως του 0,01%.
Με άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 108,82 μονάδες, σε ποσοστό 1%, και διαμορφώθηκε στις 10.432,17 μονάδες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.