
Τηλεμαραθώνιος Unicef: Περισσότερα από 170 εκατ. στον κουμπαρά των παιδιών
Αθήνα: Τα ξημερώματα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε ο ετήσιος τηλεμαραθώνιος της Unicef, και το ποσό που συγκεντρώθηκε και θα διατεθεί στον αγώνα κατά της παιδικής εκμετάλλευσης, ξεπερνά τα 170 εκατομμύρια δραχμές. Το τηλεφωνικό κέντρο της Unicef δέχτηκε σχεδόν 4.000 κλήσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αθήνα: Τα ξημερώματα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε ο ετήσιος τηλεμαραθώνιος της Unicef, και το ποσό που συγκεντρώθηκε και θα διατεθεί στον αγώνα κατά της παιδικής εκμετάλλευσης, ξεπερνά τα 170 εκατομμύρια δραχμές. Το τηλεφωνικό κέντρο της Unicef δέχτηκε σχεδόν 4.000 κλήσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Μεταξύ των πιο υψηλών προσφορών που έγιναν κατά τη μετάδοση του τηλεμαραθώνιου από τη ΝΕΤ, ήταν αυτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, το οποίο προσέφερε 50 εκατ. δρχ., και του ΟΤΕ, ύψους 10 εκατ. δρχ. Ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας παρείχε οικονομική βοήθεια δύο εκατ. δρχ. και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ενός εκατ. δρχ.
Ο μαραθώνιος συνεχίζεται στη μεγάλη σφαίρα-κουμπαρά της Unicef, η οποία θα παραμείνει στην πλατεία Κλαυθμώνος έως το τέλος Δεκεμβρίου.
Επίσης, χρήματα μπορούν να κατατεθούν στους παρακάτω λογαριασμούς, στις τράπεζες:
Εθνική 169/480020-64
Εμπορική 031/80191081
Αγροτική 01704004416-70
Nova Bank 519829
Citi Bank 5502346484
Αlpha Bank 115002002017649
καθώς και σε όλα τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας.
Οι φίλοι της Unicef από το εξωτερικό μπορούν να καταθέσουν τα χρήματα που προσφέρουν σε οποιαδήποτε τράπεζα του εξωτερικού με εντολή swift προς την Εθνική Τράπεζα, κωδικός: GRAA-ΛΟΓ:169/480020-64 και στην ιστοσελίδα της UNICEF.
health.in.gr
- Πλούσιοι και φτωχοί ταξιδιώτες στις ΗΠΑ – Πώς οι ακριβές πτήσεις αλλάζουν το τοπίο
- Αρνάλντι – Τσιτσιπάς 3-1: Χαμηλή πτήση και αποκλεισμός για τον Στέφανο
- Από το «Made in China» στο «Made by China» – Η Κίνα κάνει εμπόριο
- Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον τραυματισμό του Ντόρσεϊ (vid)
- Γιορτή σήμερα 29 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Η ιστορική βραδιά του Ολυμπιακού: Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την κατάκτηση του Conference League

