
Ανακάμπτει το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στο άνοιγμα της Τρίτης
Με άνοδο άρχισε η συνεδρίαση της Τρίτης στη Γουόλ Στριτ, καθώς η τελευταία συνεδρίαση του έτους για τη Fed υπόσχεται νέα μείωση των επιτοκίων. Επίσης, η Nokia μίλησε για κέρδη που μπορεί να υπερβούν τις εκτιμήσεις.
28
Με άνοδο άρχισε η συνεδρίαση της Τρίτης στη Γουόλ Στριτ, καθώς η τελευταία συνεδρίαση του έτους για την Επιτροπή Ανοιχτών Αγορών της Fed υπόσχεται νέα μείωση των επιτοκίων. Επίσης, στο εταιρικό επίπεδο, η Nokia μίλησε όχι μόνο για επίτευξη των στόχων της, αλλά και για κέρδη που μπορεί να υπερβούν τις εκτιμήσεις.
Στις 17:36 ώρα Ελλάδος, ο Nasdaq κέρδιζε 1,08% και διαμορφώνονταν στις 2.013,59 μονάδες. Ο Dow Jones ακολουθούσε με άνοδο 0,26%, στις 9.947,47, και ο Standard & Poors βρίσκονταν στις 1.142,56 μονάδες, έχοντας βελτιωθεί κατά 0,23% από χθες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός 10%
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς απειλεί την fast fashion – Έρχεται κύμα ανατιμήσεων σε ρούχα και sneakers
- Η Google επενδύει έως και 40 δισ. δολάρια στην Anthropic
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Γιορτή σήμερα 25 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


