Πρώτο στην προτίμηση των Βρετανών το Ιατρικό Διαβαλκανικό
Λονδίνο: Ύστερα από απόφαση του Βρετανού υπουργού Υγείας, Αλαν Μίλμπερνα, οι ασθενείς του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της χώρας του θα έχουν τη δυνατότητα να χειρουργούνται σε ιδιωτικά νοσοκομεία του Εξωτερικού. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian, χιλιάδες Βρετανοί ασθενείς, προκειμένου να περιμένουν ένα χρόνο σε λίστα αναμονής, σκοπεύουν να επισκεφθούν το Ιατρικό Διαβαλκανικό για την επέμβασή τους.
Λονδίνο: Ύστερα από απόφαση του Βρετανού υπουργού Υγείας, Αλαν Μίλμπερνα, οι ασθενείς του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της χώρας του θα έχουν τη δυνατότητα να χειρουργούνται σε ιδιωτικά νοσοκομεία του Εξωτερικού. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian, χιλιάδες Βρετανοί ασθενείς, σκοπεύουν να επισκεφθούν το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο για την επέμβασή τους.
Ο κ. Κένας Τέιλορ, εκπρόσωπος της εταιρείας Εγχειρήσεις στο Εξωτερικό ΕΠΕ, δήλωσε στην Guardian ότι έχει υποβάλει προσφορά στο βρετανικό υπουργείο Υγείας για 25 χιλιάδες ασθενείς του βρετανικού ΕΣΥ.
Οι περισσότεροι από αυτούς φημολογείται ότι θα επισκεφθούν το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, αυτό θα κοστίσει στους Βρετανούς πολίτες 30% με 40% φθηνότερα, από ό,τι στα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας τους.
Φυσικά, πρόσθεσε ο κ. Τέιλορ, στα νοσοκομεία του εξωτερικού, στα οποία θα νοσηλεύονται Βρετανοί ασθενείς, το προσωπικό πρέπει να μιλά αγγλικά
Υποψήφιες κλινικές με ανταγωνιστικές τιμές, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Guardian, βρίσκονται στη Μάλτα και την Ισπανία.
health.in.gr
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Νάξος: Δωρεάν κυκλική συγκοινωνία από τα περιφερειακά πάρκινγκ της Χώρας προς το Λιμάνι
- «Όχι» της εισαγγελέως σε διακοπή ή αναβολή της δίκης για τα Τέμπη
- Τραγωδία στην Κόνιτσα: 80χρονος φρόντιζε τον κήπο, έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε σε κάγκελα περίφραξης
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Δημήτρης Χατζής: Στο βάθος της ελληνικής πραγματικότητας
- Πειραματικό φάρμακο νέας προσέγγισης δείχνει να επιβραδύνει την Αλτσχάιμερ
- Ανοίγουν επτά κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες στο Δήμο Αθηναίων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442