
Μειώνεται το ύψος της αμοιβής που θα πληρώνουν οι ασθενείς στα απογευματινά ιατρεία
Αθήνα: Τη μείωση του ύψους της αμοιβής που θα πληρώνουν οι ασθενείς στα απογευματινά ιατρεία ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υπουργός Υγείας Αλέκος Παπαδόπουλος. Τα ιατρεία αυτά θα λειτουργούν από την 1η Ιανουαρίου 2002 στα νοσοκομεία της χώρας.
Αθήνα: Τη μείωση του ύψους της αμοιβής που θα πληρώνουν οι ασθενείς στα απογευματινά ιατρεία ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υπουργός Υγείας Αλέκος Παπαδόπουλος. Τα ιατρεία αυτά θα λειτουργούν από την 1η Ιανουαρίου 2002 στα νοσοκομεία της χώρας.
Ο κ. Παπαδόπουλος διευκρίνισε ότι παρόλο που το εύρος της αμοιβής είχε καθοριστεί μεταξύ 25.000 – 45.000 δραχμών, ανάλογα με την ειδικότητα και τον γιατρό προτίμησης, με νεότερη απόφαση αυτό θα κυμαίνεται από 8.500 – 30.500 δραχμές.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο υπουργός επανέλαβε ότι μόνο στα απογευματινά ιατρεία οι ασθενείς θα πληρώνουν, ενώ τα πρωινά θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους ασθενείς δωρεάν.
Τέλος, υπογράμμισε ότι όσοι γιατροί ενταχθούν στο σύστημα των απογευματινών ιατρείων θα πρέπει να τηρήσουν όλους τους όρους λειτουργίας τους, σε διαφορετική περίπτωση θα παυθούν.
health.in.gr
- Συνελήφθησαν οι ληστές της τράπεζας στην Κάτω Τιθορέα
- Euroleague: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Final Four της Αθήνας
- «Στραγγάλισε με! Κάντο!» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζιλιέτ Μπινός και η λυρική εκδίκηση της
- Labor Violations Persist in Greece Despite Digital Work Card
- UEFA: Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ευρωπαϊκών τελικών – Αναλυτικά οι ορισμοί
- «Την πέταξε από το αμάξι και μετά την τράκαρε» – Τι λέει η αδελφή της 28χρονης που βρέθηκε αιμόφυρτη στο Ηράκλειο

