34

Το Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών θα υποστηρίξει τυχόν υποψηφιότητα του Στέφανου Μάνου για το Δήμο Αθηναίων, εάν αυτή κατατεθεί, δήλωσε την Πέμπτη η εκπρόσωπος Τύπου του ΚΕΠ, Ελίζα Βόζεμπεργκ. Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι πριν από δύο περίπου εβδομάδες ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε συναντηθεί με το βουλευτή και πρώην υπουργό σε φιλικό γεύμα και είχαν συζητήσει και γι αυτό το θέμα.


Ο κ. Μάνος αποφεύγει να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση, αλλά παλαιότερα είχε πει ότι θα σκεφτεί εάν θα είναι υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, αν του γίνει επισήμως πρόταση.


Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος είχε προτείνει πριν από περίπου ένα χρόνο να στηρίξει η Ρηγίλλης τον κ. Μάνο -πρόταση που επαναλαμβάνει συνεχώς-, ενώ άλλα στελέχη του κόμματος, όπως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δεν το αποκλείουν.


Υπέρ της υποψηφιότητας Μάνου, που θα στηριχθεί όμως από το ΠΑΣΟΚ, τάχθηκε πριν από δύο ημέρες ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

ΑΠΕ