Με σημαντικά κέρδη άνοιξαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη
Με άνοδο ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις των κυριότερων ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων την Τετάρτη, κυρίως λόγω της αισιοδοξίας από το χθεσινοβραδινό ράλι του Nasdaq. Στο χρηματιστήριο του Τόκιο, ο Nikkei είχε έκλεισε επίσης με σημαντικά κέρδη.
Με άνοδο ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις των κυριότερων ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων την Τετάρτη, κυρίως λόγω της αισιοδοξίας από το χθεσινοβραδινό ράλι του Nasdaq. Έτσι, στις 10:50 π.μ., ο FTSE 100 το Λονδίνο βρισκόταν στις 5.271,10 μονάδες (+1,13%), ο CAC 40 το Παρίσι κέρδιζε 1,47% και κινούνταν στο επίπεδο των 4.595,65, ενώ ο DAX στη Φρανκφούρτη είχε ανέλθει 1,91% στις 5.109,64 μονάδες.
Οι τίτλοι του τεχνολογικού κλάδου πρωταγωνιστούσαν για άλλη μία φορά, με τη Νokia και τη Philips να ξεχωρίζουν. Οι πανευρωπαϊκοί δείκτες FTSE Eurotop 100 και DJ Euro Stoxx50 κέρδιζαν 1,30% και 1,48% αντιστοίχως.
Νωρίτερα, στο χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei είχε κλείσει με άνοδο 2,5% στις 10.713,81 μονάδες.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.