Ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα στην είσοδο της Εισαγγελίας Χανίων
Αναστάτωση προκάλεσε στα Χανιά η έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί στο νομαρχιακό μέγαρο στην πλατεία Ελευθερίας, στην είσοδο της Εισαγγελίας, με αποτέλεσμα να σημειωθούν σοβαρές υλικές ζημιές.
Αναστάτωση προκάλεσε στα Χανιά η πυροδότηση στις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής εκρηκτικού μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της Εισαγγελίας, στην πλατεία Ελευθερίας.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο νομαρχιακό μέγαρο, όπου στεγάζονται η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, η Πολεοδομία, η Εισαγγελία και το Στρατοδικείο. Έσπασαν αρκετά τζάμια σε παρακείμενα κτίρια και καταστράφηκε ολοσχερώς η πόρτα της Εισαγγελίας.
Πυροτεχνουργοί του Στρατού πήραν δείγματα του μηχανισμού, προκειμένου να αποφανθούν για το είδος και την ποσότητα της εκρηκτικής ύλης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.