Tα Ολυμπιακά έργα στο επίκεντρο της συνάντησης Όσβαλντ – «Αθήνας 2004»
Η πρόοοδος των Ολυμπιακών έργων, οι μεταφορές, η φιλοξενία και το Ολυμπιακό χωριό είναι τα θέματα που εξετάζει το κλιμάκιο της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, με επικεφαλής τον Ντένις Όσβαλντ, στη συνάντηση με την «Αθήνα 2004».
34
Η πρόοοδος των Ολυμπιακών έργων και των έργων υποδομής, οι μεταφορές, η φιλοξενία, οι Ολυμπιακές προσαρμογές και το Ολυμπιακό χωριό είναι τα θέματα που εξετάζει το κλιμάκιο της συντονιστικής επιτροπής της ΔΟΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Ντένις Όσβαλντ, στη συνάντηση που έχει από το πρωί της Πέμπτης με την Οργανωτική Επιτροπή «Αθήνα 2004». Να σημειωθεί ότι ο κ. Όσβαλντ έχει έλθει με πατερίτσες στην Αθήνα, λόγω ατυχήματος που είχε πριν από λίγες ημέρες στην Ελβετία.
Ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ πρόκειται να έχει αύριο συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, ενώ μία ώρα νωρίτερα θα ενημερωθεί από τον υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο, την υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Βάσω Παπανδρέου, τον υφυπουργό αρμόδιο για τα Ολυμπιακά έργα Νάσο Αλευρά, τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Κουράκη και τον υφυπουργό Δημόσιας Τάξης Ευάγγελο Μαλέσιο.
Εξάλλου, σε συζήτηση με θέμα «Η πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 για την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών» ο Βλάσης Μάρας, που κατέκτησηε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυμναστικής, «έκλεψε» την παράσταση τονίζοντας «εμείς οι Έλληνες αθλητές θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, και να είστε βέβαιοι πως θα πείτε στο τέλος αυτοί ήταν πραγματικά Ολυμπιακοί Αγώνες».
Επιπλέον, ο αθλητής εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα έχει καλή εμφάνιση, και πρόσθεσε πως η μετακίνηση, οι χώροι προπόνησης, η διαμονή-διατροφή και το όλο περιβάλλον γενικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία κάθε αθλητή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το DNA στις παλαιολιθικές σπηλαιογραφίες οδηγεί στους πρώτους καλλιτέχνες της ανθρωπότητας
- Πως η συγκατοίκηση επηρεάζει τη σχέση;
- Τραμπ και Κένεντι: Δύο πρόεδροι, η ίδια παγίδα;
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «16» – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα
- Έρευνα: Μια δύσκολη οικονομική πραγματικότητα – Οι νέοι στην Ελλάδα στους φτωχότερους στην Ευρώπη
- Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ και η σημασία της Τουρκίας στο χάρτη – Τα δώρα που θα φέρει ο Τραμπ στον Ερντογάν
- Θεσσαλονίκη: Στο «στόχαστρο» της Αντιτρομοκρατικής τα άγνωστα μέλη δύο οργανώσεων
- Ο Καναδάς θα συμμετέχει στην Eurovision από το 2027 – Στενοί δεσμοί με την ΕΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442