Κατεβάζουν ρολά: Επαναλαμβανόμενες απεργίες ξεκινούν οι γιατροί του ΙΚΑ
Αθήνα: Λουκέτο θα βάλουν στα ιατρεία τους, από τις 27 Νοεμβρίου και για πέντε ημέρες, οι γιατροί του ΙΚΑ Αθηνών-Πειραιώς, ύστερα από απόφαση που ελήφθη κατά τη συνέλευσή τους. Σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρου ΣΕΥΠΙΚΑ Αθηνών, κ. Κώστα Χροναίου στο doctors.in, η απεργία είναι προειδοποιητική, διότι οι εξελίξεις βαίνουν ολοένα και χειρότερα, ενώ προεδοποίησε ότι, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, θα προχωρήσουν σε επ’ αόριστον απεργία.
Αθήνα: Λουκέτο θα βάλουν στα ιατρεία τους, από τις 27 Νοεμβρίου και για πέντε ημέρες, οι γιατροί του ΙΚΑ Αθηνών-Πειραιώς, ύστερα από απόφαση που ελήφθη κατά τη συνέλευσή τους. Σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρου ΣΕΥΠΙΚΑ Αθηνών, κ. Κώστα Χροναίου στο doctors.in, η απεργία είναι προειδοποιητική, διότι οι εξελίξεις βαίνουν ολοένα και χειρότερα, ενώ προειδοποίησε ότι, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, θα προχωρήσουν σε επ’ αόριστον απεργία.
“Σκοπός της συνέλευσης ήταν η καλύτερη ενημέρωση των γιατρών αλλά και οι κινήσεις με τις οποίες θα συνεχίσουμε τις διεκδικήσεις των αιτημάτων μας, τα οποία παραμένουν τα ίδια με το καλοκαίρι. Δεν έχει λυθεί κανένα από τα προβλήματά μας, απλώς τους έδωσαν μια παράταση για να μας εξαναγκάσουν να σταματήσουμε την απεργία” σχολιάζει ο κ. Χροναίος.
“Είχαν υποσχεθεί για τους συμβασιούχους ότι θα λύσουν τη σύμβαση και την ασφάλεια, θα δεσμευτούν από τις δικαστικές αποφάσεις, θα προκηρύξουν τις θέσεις και δεν υλοποίησαν τίποτα. Και το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι ότι εξαιρεθήκαμε και από το επίδομα εξομάλυνσης που έλαβαν όλοι οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι” καταλήγει ο πρόεδρος του συλλόγου.
Ρεπορτάζ: Γιάννης Δεβετζόγλου
health.in.gr
- «Η σιωπή δεν προστατεύει» – Νέα εποχή για τον ουκρανικό στρατό, νέες δοκιμασίες για τον Ζελένσκι
- Πώς αισθάνεται ένας αδέσποτος σκύλος; Η επιστήμη δίνει μια πιο σύνθετη απάντηση
- Μπάρμπαρα Χάτον: Η δισεκατομμυριούχος συλλέκτρια κοσμημάτων, η κληρονομιά στα 21 και οι 7 ατυχείς γάμοι
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Greeks Most Pessimistic in Eurozone on Inflation, Growth, ECB Says
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Ανοίγει τη Δευτέρα – Οι κρίσιμες λεπτομέρειες
- Ελληνική οικονομία: Η επόμενη «μάχη» μετά το δημόσιο χρέος
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442