
Οριακά κέρδη για Nasdaq και Dow Jones στο άνοιγμα της Παρασκευής
Ανοδικές τάσεις επικρατούν την Παρασκευή στη Γουόλ Στριτ, λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγών, με τους επενδυτές να ανησυχούν για την οικονομία, έπειτα και από την ανακοίνωση ότι η βιομηχανική παραγωγή υποχώρησε τον Οκτώβριο για 13ο συνεχόμενο μήνα.
27
Ανοδικές τάσεις επικρατούν την Παρασκευή στη Γουόλ Στριτ, λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγών, με τους επενδυτές να ανησυχούν για την οικονομία, έπειτα και από την ανακοίνωση ότι η βιομηχανική παραγωγή υποχώρησε τον Οκτώβριο για 13ο συνεχόμενο μήνα.
Ο Nasdaq ενισχύεται κατά 0,33% (6,33 μονάδες) στις 1.906,90 και ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,30% (30 μονάδες) και διαμορφώνεται στις 9.902,39.
Ο Standard & Poors 500 υποχωρεί κατά 0,29% στις 1.138,98 μονάδες.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Fed, η βιομηχανική παραγωγή υποχώρησε τον Οκτώβριο κατά 1,1% ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν πτώση της τάξεως του 0,9%.
Νωρίτερα και οι τρεις δείκτες κατέγραφαν απώλειες, με «οδηγό» τις μετοχές των General Electric, Citigroup και Intel.
«Η αγορά έχει ακόμη αρκετά προβλήματα μπροστά της» δήλωσε στο Bloomberg ο διαχειριστής της Victory SBSF Capital Management, Τσάρλι Κρέιν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το κάτι παραπάνω για τα 100 χρόνια»
- Ντούα Λίπα-Κάλουμ Τέρνερ: Γάμος της χρονιάς στο Παλέρμο – Η ημερομηνία, η εκκλησία, τα amore
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Κατρίνης: Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούμε με τη ΝΔ
- Δένδιας: Με την Κατρίν Βοτρέν συζητήσαμε τρόπους περαιτέρω σύσφιξης των άριστων αμυντικών μας σχέσεων
- Άγιο κράξιμο στους παίκτες της Ρεάλ: «Ντροπή, δείξτε… καρύδια» (vid)
- Γυναικοκτονία 43χρονης στην Κρήτη: Σενάριο για ύπαρξη συνεργού από τους συγγενείς της Ελευθερίας
