Συνάντηση του υπ. Γεωργίας με τον Αμερικανό πρεσβευτή
Κατόπιν δικού του αιτήματος, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα μετέβη την Τετάρτη στο υπουργείο Γεωργίας, όπου συζήτησε με τον Γιώργο Δρυ θέματα διμερούς ενδιαφέροντος στον αγροτικό τομέα.
34
Συνομιλίες με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τόμας Μίλερ, είχε την Τετάρτη ο υπουργός Γεωργίας, Γιώργος Δρυς, έπειτα από σχετικό αίτημα του Αμερικανού αξιωματούχου. Κατά τη συνάντηση στο υπουργείο Γεωργίας, συζητήθηκαν θέματα διμερούς συνεργασίας και γενικότερα αγροτικής πολιτικής, ενώ διαπιστώθηκε η θετική εξέλιξη των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών στον αγροτικό τομέα.
Οι κ. Δρυς και Μίλερ συμφώνησαν στην πραγματοποίηση συστηματικών συναντήσεων για ανταλλαγή απόψεων, στο πλαίσιο σεβασμού των στρατηγικών επιλογών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
- «Νοσεί» το ΕΣΥ – Χειροπέδες στον μοναδικό γιατρό του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Απόβαση των Αθηναίων στις παραλίες – Άφησαν το κλεινόν άστυ και έτρεξαν για βουτιές
- Φωτιά στο Κιλκίς – Μήνυμα από το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442