
Χαμόγελα στη Σοφοκλέους για τη νέα άνοδο 2,33% – Στις 2.590 μονάδες ο Γενικός Δείκτης
Κοντά στις 2.600, και συγκεκριμένα στις 2.590,10 μονάδες έκλεισε τη Δευτέρα το ΧΑΑ ύστερα από μια εντυπωσιακή συνεδρίαση στην οποία ο Γενικός Δείκης κατέγραψε κέρδη της τάξης του 2,33%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 189,2 εκατ. ευρώ.
25
Θετικά επέδρασαν στη Σοφοκλέους η καλή εικόνα που παρουσιάζουν τα διεθνή χρηματιστήρια αλλά και οι φήμες για νέες εξαγορές και συγχωνεύσεις. Έτσι, από την αρχή των συναλλαγών τη Δευτέρα επικράτησαν έντονες ανοδικές τάσεις και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε τελικά στις 2.590,10 μονάδες, σημειώνοντας μεγάλη άνοδο σε ποσοστό 2,33%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 192,9 εκατ. ευρώ ή 65,7 δισ. δρχ.
Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν όλοι με κέρδη και τα περισσότερα είχαν των Εκδόσεων με 6,70%, των Κατασκευών με 5,27% και του Χονδρικού Εμπορίου με 4,36%. Τα μικρότερα κέρδη κατέγραψε ο Τραπεζικός δείκτης, ο οποίος ωστόσο ενισχύθηκε σημαντικά σε ποσοστό 1,35%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κέρδισε 1,87%, της μεσαίας ενισχύθηκε κατά 3,34% και της μικρής κατέγραψε άνοδο κατά 4,22%. Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 335 σημείωσαν άνοδο, 17 υποχώρησαν και 12 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός 84-94: Ο Ολυμπιακός κράτησε το αήττητο στο πρωτάθλημα, με επίδειξη δύναμης πριν τη Μονακό
- Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση σε κτίριο υπό κατάληψη – Περισσότερες από 15 προσαγωγές
- Clavicular: Οριστικός αποκλεισμός από το YouTube – Looksmaxxing, σφυριά στο πρόσωπο, στεροειδή, συλλήψεις
- LIVE ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
- Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Βόλο (pics)
- Σχεδιάζετε πεζοπορία στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα πιο «παρθένα» εθνικά πάρκα
