Σάββατο 25 Απριλίου 2026
weather-icon 13o
Η ΔΟΕ ανησυχεί για την πορεία των Ολυμπιακών έργων

Η ΔΟΕ ανησυχεί για την πορεία των Ολυμπιακών έργων

Σήμα κινδύνου για τις καθυστερήσεις στην πορεία των Ολυμπιακών έργων έστειλε ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ, Ντένις Όσβαλντ, με επιστολή του προς την πρόεδρο της «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου.

37

Σαφή προειδοποίηση ότι τα βασικά έργα υποδομής για του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 βρίσκονται σε κίνδυνο εξαιτίας των συνεχών καθυστερήσεων απευθύνει με επιστολή του προς την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ Ντένις Όσβαλντ.


Στην επιστολή την οποία έφερε στη δημοσιότητα το Associated Press, ο κ. Όσβαλντ ασκεί κριτική σε όλο το έυρος της Ολυμπιακής προετοιμασίας, ενώ ζητά να δοθεί στη ΔΟΕ ακριβές χρονοδιάγραμμα για τις κατασκευές έως τις 21 Νοεμβρίου.


Κυβερνητική παράγοντες διευκρίνιζαν, σύμφωνα με Το Βήμα, ότι δεν πρόκειται για επιστολή αλλά για την αναφορά που κατέθεσε το Σεπτέμβριο ο κ. Όσβαλντ, η οποία συζητήθηκε και στη Διυπουργική Επιτροπή.


Αναφερόμενος το περιεχόμενο της επιστολής Όσβαλντ ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε ότι «τα περισσότερα σημεία που αναφέρονται, βρίσκονται σε καλό δρόμο και θα παρουσιασθούν και στη ΔΟΕ, κατά την επίσκεψη των τεχνοκρατών στις 21 Νοεμβρίου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Cookies