Σάββατο 04 Ιουλίου 2026
weather-icon 32o
Απεργούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Απεργούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Aπεργούν την Τρίτη και την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, διεκδικώντας την καταβολή του πριμ παραγωγικότητας, την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, καθώς και την επίλυση του συνταξιοδοτικού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

37

Σοβαρά προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων αναμένεται να δημιουργήσει, στην Αθήνα και τις άλλες μεγάλες πόλεις, η 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει για την Τρίτη και την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων.


Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας για το 2001, καθώς και την ικανοποίηση άλλων αιτημάτων τους, όπως η καταβολή του πριμ παραγωγικότητας, η αύξηση του εφάπαξ και η επίλυση του συνταξιοδοτικού.


Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Πέμπτη.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Ιουλίου 2026
Cookies