Τηλεφώνημα για βόμβα ακινητοποιεί τους συρμούς Ηλεκτρικού και μετρό
Τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια έγινε αιτία να διακοπεί η κυκλοφορία του Ηλεκτρικού και του μετρό από τις 3 το μεσημέρι. Η αστυνομία εκτίμησε ότι πρόκειται πιθανότατα για φάρσα και επιβεβαιώθηκε.
Τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια στάθηκε η αιτία να διακοπεί η κυκλοφορία του Ηλεκτρικού και του μετρό από τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας. Το τηλεφώνημα έγινε από άγνωστο άνδρα στις 14:50 στην Αμεση Δράση, χωρίς να αναφερθεί οργάνωση ή ώρα έκρηξης.
Οι αστυνομικοί εκτιμούσαν ότι πρόκειται πιθανότατα για φάρσα, ωστόσο για λόγους ασφαλείας διέκοψαν την κυκλοφορία του μετρό και του Ηλεκτρικού, και διενήργησαν έρευνα στο χώρο με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.