
Περίπου 20.000 οι αιτήσεις συμμετοχής μικρομεσαίων εταιρειών στο «Δικτυωθείτε»
Περίπου 20.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν υποβάλει αίτηση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Δικτυωθείτε», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης.
28
Περίπου 20.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν υποβάλει αίτηση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Δικτυωθείτε», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης. Οι 8.550 υπέβαλαν αίτηση στο δεύτερο κύκλο, που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.
Την εκπαιδευτική στήριξη θα αναλάβουν οι 17 ενώσεις φορέων, με τις οποίες ο γενικός γραμματέας Bιομηχανίας, Γ.Kαλογήρου, και ο ειδικός γραμματέας ανταγωνιστικότητας, N.Διακουλάκης, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι το «Δικτυωθείτε» επιδοτεί με ποσό που μπορεί να φτάσει τις 240.000 δρχ. (το 40% δαπάνης μέχρι 600.000 δρχ.) τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή να συνδεθούν με το Διαδίκτυο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


