
Ελάχιστη η μεταβολή του γενικού δείκτη τιμών της Σοφοκλέους στο άνοιγμα της Τετάρτης
Οριακή υποχώρηση καταγράφει ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών κατά τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης της Τετάρτης.
28
Οριακή υποχώρηση καταγράφει ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών κατά τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης της Τετάρτης, με τον τζίρο να περιορίζεται στα 3 εκατ. ευρώ (περίπου 1 δισ. δραχμές).
Στις 12:20 μ.μ. οι δείκτες μικρής, μέσης και υψηλής κεφαλαιοποίησης βρίσκονταν όλοι στο θετικό πρόσημο, με 0,18%, 0,16% και 0,02% αντίστοιχα.
Από τους κλαδικούς δείκτες, τις μεγαλύτερες διαφορές από χθες σημείωναν οι Επενδύσεις (πτώση 0,88%) και η Πληροφορική (άνοδος 0,91%). Κέρδη σημείωναν 101 μετοχές, απώλειες είχαν 68, ενώ 209 παρέμεναν στάσιμες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442