
Σε κλίμα αντεγκλήσεων ψηφίστηκε τροπολογία ν/σ του υπουργείου Υγείας
Σε κλίμα έντασης ψηφίστηκε την Τρίτη στη Βουλή με ονομαστική ψηφοφορία η τροπολογία του υπουργείου Υγείας για την εξόφληση χρεών των προμηθευτών νοσοκομείων. Η ΝΔ, διά του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, Προκόπη Παυλόπουλου, και του βουλευτή Γιάννη Βαρβιτσιώτη έθεσε θέμα καθυστέρησης στην έναρξη της ψηφοφορίας.
34
Σε κλίμα έντασης ψηφίστηκε την Τρίτη στη Βουλή με ονομαστική ψηφοφορία η τροπολογία του υπουργείου Υγείας για την εξόφληση χρεών των προμηθευτών νοσοκομείων. Η ΝΔ διά του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, Προκόπη Παυλόπουλου, και του βουλευτή Γιάννη Βαρβιτσιώτη έθεσε θέμα καθυστέρησης στην έναρξη της ψηφοφορίας.
Οι κ. Παυλόπουλος και Βαρβιτσιώτης υποστήριξαν ότι ενώ οι βουλευτές του κόμματός τους είχαν συγκεντρωθεί στη Βουλή, η συνεδρίαση άρχισε με καθυστέρηση μιας και πλέον ώρας επειδή δεν είχαν προσέλθει οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, χαρακτήρισε «άδικη» την επίθεση, που -όπως είπε- δέχτηκε, και συνέστησε σε όλους τους βουλευτές να είναι πιο συνεπείς στην ώρα τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για την καθυστέρηση στην έναρξη της συνεδρίασης, χτυπούσαν ρυθμικά τα έδρανά τους, αναγκάζοντας τον κ. Κακλαμάνη να εκφράσει τη λύπη του για τη συμπεριφορά τους.
Τελικά, η τροπολογία υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος με 146 «Ναι» και 127 «Όχι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
