Το να αποθανατίσεις ένα νέο σουηδικό αυτοκίνητο εντός έδρας δεν είναι ό,τι πιο εύκολο υπάρχει. Ωστόσο καταφέραμε να συλλάβουμε ένα ανανεωμένο Volvo S40 κατά τη διάρκεια μιας μοναχικής, νυxτερινής βόλτας κάπου κοντά στον αρκτικό κύκλο.

Αυτό που μπορέσαμε να διαπιστώσουμε είναι ένα πιο τονισμένο μπροστινό μέρος, όπως και τροποποιημένες εισαγωγές αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.


Οι μαύρες μπάρες κάτω από τα φωτιστικά σώματα είναι προφανώς ψεύτικες, όπως επίσης και η μαύρη ταινία χαμηλά, περιμετρικά του αμαξώματος, στοιχείο που δηλώνει ότι θα υπάρξουν και εκεί αλλαγές.



Αντίθετα, ο πίσω προφυλακτήρας φαίνεται να απέκτησε πρόσθετους ανακλαστήρες, ίσως επειδή πλέον δεν υπάρχει αλλού χώρος εξαιτίας των μεγάλων φωτιστικών σωμάτων, που έχουν ανασχεδιαστεί και αυτά.

Κάτω από το καπό δεν αναμένονται αλλαγές, ενώ ίσως υπάρξουν τροποποιήσεις και στο εσωτερικό. Ωστόσο, η μοντέρνα και καλαίσθητη κεντρική κονσόλα θα παραμείνει απαράλλαχτη!

AUTOMEDIA