Νέος άνεμος για το VW Passat – Στα χνάρια της M-B CLS η νέα έκδοση
Με πινακίδες... Arizona και ελάχιστο καμουφλάζ το νέο VW φαίνεται έτοιμο για τη γραμμή παραγωγής. Μένει να μάθουμε πότε θα εμφανιστεί, επισήμως, στην Ευρώπη.
Οι φήμες που ήθελαν την VW να προχωρά στην κατασκευή μιας ακόμη τετράθυρης έκδοσης του Passat με έντονα σπορ χαρακτηριστικά κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες.
Τελικά ένα πρωτότυπο μοντέλο που ακολουθεί την φιλοσοφία της Mercedes-Benz CLS, ταιριάζει στις περιγραφές και δεν έχει εμφανισθεί ποτέ κάπου αλλού εντοπίσθηκε στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ.
Κρίνοντας από την εμφάνιση του πρωτότυπου, που μοιάζει έτοιμο για την γραμμή παραγωγής, και την έλλειψη καμουφλάζ καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα ότι οι φωτογραφίες δεν αφορούν τα πρώτα στάδια των δοκιμών, άρα οι έμπειροι μηχανικοί της VW κατάφεραν να κρύψουν καλά το μοντέλο από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Φαίνεται λοιπόν ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση των δοκιμών εξέλιξης, όταν αποκαλύπτεται το αμάξωμα, εκτός φυσικά από το μπροστινό και το πίσω μέρος του.
Και το ερώτημα που γεννάται πια, είναι πότε θα αποφασίσει η γερμανική φίρμα να αποκαλύψει το νέο της αυτοκίνητο. Μήπως στην επικείμενη έκθεση της Φρανκφούρτης, το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου;
AUTOMEDIA
- «Young Sherlock»: Ο Γκάι Ρίτσι αναπλάθει τον Σέρλοκ Χολμς ως έφηβο ντετέκτιβ σε νέα σειρά μυστηρίου
- Πούτιν: Δηλώνει ότι θα εξετάσει την υπόθεση του Γάλλου Λοράν Βινατιέ που είναι φυλακισμένος στη Ρωσία
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Κένια Καρκάσες με ένα εντυπωσιακό βίντεο
- Γιατί δεν προχωρούν οι εκταφές των θυμάτων στα Τέμπη – Τι λένε οι Αρχές για τα εργαστήρια και ο ρόλος των τεχνικών συμβούλων
- Γάζα: Για «αποδεκτά από όλες τις πλευρές κράτη» μιλά ο Ρούμπιο για τη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης
- FIFA: Οι 16 Ευρωπαίοι διαιτητές που είναι υποψήφιοι για το Μουντιάλ 2026


