Αίσιο τέλος φαίνεται ότι είχε η περιπέτεια του οδηγού δοκιμών της Ferrari, Luca Badoer, ο οποίος τραυματίστηκε χθες Κυριακή 21 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια των δοκιμών της ομάδας του στην πίστα του Montmelo.
Αίσιο τέλος φαίνεται ότι είχε η περιπέτεια του οδηγού δοκιμών της Ferrari, Luca Badoer, ο οποίος τραυματίστηκε χθες Κυριακή 21 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια των δοκιμών της ομάδας του στην πίστα του Montmelo.
Ο L.Badoer διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο, όπου βρισκόταν υπό ιατρική παρακολούθηση, και σήμερα το πρωί (σ.σ.: Δευτέρα 22 Ιανουαρίου) πήρε το εξιτήριό του.Υπέστη ένα μικροτραυματισμό στο λαιμό και φέρει κάποιους μώλωπες δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Η ιταλική τηλεόραση ανέφερε στα ρεπορτάζ της ότι ο Luca Badoer θα αναχωρούσε σήμερα από την Ισπανία για την Ιταλία και ότι οι γιατροί τού συνέστησαν να αναπαυθεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Η Ferrari, η οποία πρόκειται να παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο στις 29 Ιανουαρίου, δεν πραγματοποίησε δοκιμές σήμερα. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, οι δοκιμές θα ξεκινήσουν και πάλι αύριο, οπότε αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του και ο πρωταθλητής Michael Schumacher.
Το ατύχημα του Luca Badoer ήταν το σημαντικότερο (σ.σ.: ελπίζουμε και το τελευταίο) που έχει συμβεί στη φετινή περίοδο δοκιμών, αλλά δεν ήταν το μόνο. Ατυχες στιγμές είχαν επίσης ο Eddie Irvine, που κατέστρεψε τη νέα R2 στην πρώτη του επαφή με αυτή, και ο Jacques Villeneuve, ο οποίος, έπειτα από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην ανάρτηση της BAR 003, κατέληξε στις προστατευτικές μπαριέρες. Τόσο ο Ιρλανδός όσο και ο Καναδός οδηγός όμως στάθηκαν τυχεροί, καθώς δεν τραυματίστηκαν μετά τις εξόδους που είχαν.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.