
Εξυπνα περιπολικά για την ιταλική αστυνομία
Mε πέντε περιπολικά supermini εμπλουτίστηκε ο στόλος οχημάτων της ιταλικής αστυνομίας, με την ευκαιρία της Ετήσιας Γιορτής της Αστυνομίας στη Ρώμη.
Mε πέντε περιπολικά supermini εμπλουτίστηκε ο στόλος οχημάτων της ιταλικής αστυνομίας, με την ευκαιρία της Ετήσιας Γιορτής της Αστυνομίας στη Ρώμη.
Παρουσία του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Carlo Azeglio Ciampi και του υπουργού Εσωτερικών Enzo Bianco, παραδόθηκαν στην ιταλική αστυνομία από την DaimlerChrysler πέντε κατάλληλα διασκευασμένα Smart.
Tα νέα ευέλικτα περιπολικά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν κυρίως για δραστηριότητες που αφορούν στη δημόσια ασφάλεια, όπως, π.χ., περιπολίες στο κέντρο των μεγαλύτερων ιταλικών πόλεων.
auto.in.gr
- Το αρνητικό ρεκόρ της Ιταλίας: Η μοναδική από τις κορυφαίες Εθνικές που μένει εκτός για 3ο σερί Μουντιάλ
- Βίντεο από το πλήγμα των ΗΠΑ και Ισραήλ στην ψηλότερη γέφυρα της Μέσης Ανατολής στο Ιράν
- Γαλλία: Η ευρωβουλευτής Ριμά Χασάν ανακρίνεται με κατηγορίες ότι υπερασπίζεται την τρομοκρατία
- Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά στην εθνικό οδό Λάρισας – Τρικάλων
- Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και το άβολο κοστούμι του
- Αποκάλυψη Γκάρι Νέβιλ για Τζέραρντ και… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
