
Αυξάνεται κατά ένα GP το πρόγραμμα του 2005
Αποδέκτες ενός εγγράφου από τη FIA, έγιναν οι υπεύθυνοι των ομάδων, κατά τη διάρκεια του Grand Prix Βελγίου. Το έγγραφο αυτό, περιλάμβανε την πρόταση της Διεθνούς Ομοσπονδίας για το πρόγραμμα του 2005 και την πρόθεση της να αυξήσει τους αγώνες σε 19, προσθέτοντας σε αυτούς και το GP Τουρκίας.
Αποδέκτες ενός εγγράφου από τη FIA, έγιναν οι υπεύθυνοι των ομάδων, κατά τη διάρκεια του Grand Prix Βελγίου. Το έγγραφο αυτό, περιλάμβανε την πρόταση της Διεθνούς Ομοσπονδίας για το πρόγραμμα του 2005 και την πρόθεση της να αυξήσει τους αγώνες σε 19, προσθέτοντας σε αυτούς και το GP Τουρκίας.
Συντάκτης, του εν λόγου εγγράφου, δεν ήταν άλλος από τον «ισχυρό άνδρα» της F1, Bernie Ecclestone, o οποίος σύμφωνα με φήμες και παρά τις αντιδράσεις των ομάδων για την αύξηση του κόστους, προτίθεται να αυξήσει τους αγώνες σε 20 από το 2006.
Το τελικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος 2005 θα ανακοινωθεί μετά το συμβούλιο της FIA τον Οκτώβριο, οπότε και θα κληθούν οι υπεύθυνοι των δέκα ομάδων να το ψηφίσουν.
Προσωρινό πρόγραμμα για το 2005:
GP Αυστραλίας 6 Μαρτίου
GP Μαλαισίας 20 Μαρτίου
GP Μπαχρέιν 3 Απριλίου
GP Αγ. Μαρίνου 17 Απριλίου
GP Ευρώπης 24 Απριλίου
GP Ισπανίας 8 Μαίου
GP Monaco 22 Μαίου
GP Καναδά 5 Ιουνίου
GP ΗΠΑ 12 Ιουνίου
GP Γαλλίας 26 Ιουνίου
GP Μ.Βρετανίας 3 Ιουλίου
GP Γερμανίας 17 Ιουλίου
GP Τουρκίας 31 Ιουλίου
GP Ουγγαρίας 21 Αυγούστου
GP Βελγίου 4 Σεπτεμβρίου
GP Ιταλίας 11 Σεπτεμβρίου
GP Κίνας 25 Σεπτεμβρίου
GP Ιαπωνίας 9 Οκτωβρίου
GP Βραζιλίας 23 Οκτωβρίου
- Φωτιά σε αγροτοδασική περιοχή στον Κολινδρό Πιερίας
- Η Ευρώπη ίσως κινδυνεύει με κλιματική κατάρρευση – Ερευνητές σπεύδουν στη Γροιλανδία για μετρήσεις
- Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Γκατσίνοβιτς (vid)
- Η ΚΕΔΕ στο Πολιτικό Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη
- Λαγονήσι: Άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία για απόπειρα βιασμού μέσα σε κατάστημα
- Διπλή παρέμβαση εισαγγελέα για την πολυκατοικία στα Πετράλωνα και τις ρωγμές σε κτίρια στην Κυψέλη


